Καμπούρογλου 44 & Σαμαρά Κάτω Πατήσια info@stekip.gr

Όροι Χρήσης

Σελίδα Facebook

Youtube

Η ιστοσελίδα Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αποτελέσει πηγή πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης ή αγορά υπηρεσιών της.
 
Η ιστοσελίδα Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.
Η εγγραφή χρηστών είναι μη ορατή στους επισκέπτες καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος συλογής πληροφοριών και προσωπικών στοιχείων. Σε περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει αυτή την δυνατότητα έχει και την ευθύνη για τα στοιχεία που θα μας κοινοποιήσει.
 
Η ιστοσελίδα Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού.
 
Ενσωματωμένο περιεχόμενο
 
Μέσα στην ιστοσελίδα μας πιθανόν να συναντήσετε ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους, όπως βίντεο ή αναρτήσεις από social media. Αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο συμπεριφέρεται ακριβώς σαν να έχετε επισκεφθεί τον αντίστοιχο ιστότοπο και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ως προς την όποια πολιτική απορρήτου εφαρμόζει ο ιστότοπος αυτός. Όσον είναι δυνατόν εμείς προσπαθούμε να μη χρησιμοποιούμε περιεχόμενο από ιστότοπους αμφίβολης ποιότητας και πρακτικών.
 
Η ιστοσελίδα Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν.
 
Η ιστοσελίδα Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

Βρείτε μας στον Χάρτη

Υποστηρίξτε μας

Κάντε μια δωρεά

Ποσό
Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Υποστηρίξτε μας !

Κάντε μια δωρεά

Ποσό

x