Καμπούρογλου 44 & Σαμαρά Κάτω Πατήσια info@stekip.gr

Υποστηρίξτε μας

Σελίδα Facebook

Youtube

Υποστηρίξτε το Π
Νοε 18

Stekip Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 17:32
Διαβάστηκε 384 φορές
(1 Αξιολόγηση)
Αυτές τις πολύ δύσκολες για όλους μας μέρες, το στέκι «π» χρειάζεται την βοήθειά σας.
 
Τέσσερα χρόνια λειτουργίας προσφέρουμε ( πάντα δωρεάν ) μαθήματα , βιβλιοπαρουσιάσεις, θέατρο σινεμά, συναυλίες, ψυχολογική υποστήριξη , δημιουργικά εργαστήρια κ.α. και έχουμε στα σκαριά πολλά ακόμα.
 
Λειτουργούμε στον άξονα της αλληλεγγύης, της άρθρωσης ενός διαφορετικού λόγου στο επίπεδο του πολιτισμού, της υποστήριξης με κάθε τρόπο "αυτής της γης των κολασμένων", της ανάπτυξης δημιουργικού και ενωτικού διαλόγου μέσα στο κίνημα και για το κίνημα.
 
Πάντα καλύπταμε τις οικονομικές υποχρεώσεις μας οριακά κάθε μήνα με συνδρομές και δωρεές , ποτέ δεν είχαμε αποθεματικό άξιο λόγου .
 
Στην πρώτη καραντίνα λόγω κορονοϊού, ζητήσαμε την υποστήριξη σας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και να καλύψουμε τα πάγια έξοδα μας.
 
Η ανταπόκριση σας μας βοήθησε να σταθούμε όρθιοι και μεις με τη σειρά μας δεν μείναμε άπραγοι. Σε συνεργασία με άλλες συλλογικότητες οργανώσαμε επανειλημμένες δράσεις αλληλεγγύης όπως συλλογή τροφίμων και φαρμακευτικών ειδών που δόθηκαν σ’εκείνους τους συνανθρώπους μας με τη μεγαλύτερη ανάγκη.
 
Φιλοδοξούμε ν΄αποκρούσουμε και αυτή τη δεύτερη επίθεση που δεχόμαστε –όλοι- όχι μόνο από τον κορονοϊό αλλά και από την εφαρμοζόμενη πολιτική που εν μέσω πανδημίας δεν διστάζει αλλά αντίθετα αξιοποιεί την ευκαιρία αφ΄ενός για περικοπή συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και αφ΄ετέρου για ενίσχυση του νεοφιλελεύθερου οράματος…
 
Ελπίζουμε να βγούμε από τη σημερινή συγκυρία όχι μόνο υγιείς αλλά και πιο ενωμένοι και μαχητικοί γύρω από τα δικά μας «θέλω» της άλλης κοινωνίας που μας αξίζει. Πιστεύουμε ότι το «π» έχει να προσφέρει σ΄αυτή τη μάχη και γι΄αυτό ζητάμε και πάλι την ενίσχυση σας.
 
Ο λογαριασμός μας είναι
Π - ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ALPHA BANK IBAN GR 8101401500150002002013620 SWIFT BIC-CRBAGRAA .
Paypal : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ζωογόνο βοήθειά σας και παρακαλούμε κοινοποιήστε παντού 

Είδατε Πρόσφατα

Δέν υπάρχει ιστορικό ακόμη

Βρείτε μας στον Χάρτη

Υποστηρίξτε μας

Κάντε μια δωρεά

Ποσό
Κάντε εγγραφή στην λίστα μας για να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Υποστηρίξτε μας !

Κάντε μια δωρεά

Ποσό

x